Jag köpte nyligen ett förmånshäfte från restaurangchansen som består av riktigt bra materbjudanden enligt principen ät 2 betala för 1.

Samtidigt som jag fick ett häfte med grymma rabatter så blev det ett bra tillfälle att stödja den lokal biljardföreningen som jag är medlem i.

Restaurangchansen ger skolklasser och idéella föreningar en chans att tjäna en extra slant eftersom 50% av försäljningspriset på 200 kr går till föreningen.

Häftet är lokalt och finns tillgängligt i de flesta större svenska städer. I jönköpingsversionen som jag har finns ett 25-tal restauranger anslutna som tillsammans säkert har ett 100-tal erbjudande. Varje stad har således sin egna erbjudanden. Gemensam är att alla erbjudanden är ät 2 för priset av 1.

Med tanken på att jag äter ute i snitt en gång om dagen kommer häftet väl till pass. Senast idag köpte jag till exempel 2st 6″ (tums) mackor från Subway för 43 kr.

Det ger också ett perfekt tillfälle att prova lite nya restauranger som jag inte varit på tidigare. Jag får även tillfälle att äta ute lite oftare, inte minst på kvällarna, utan att bli helt pank och den jag äter med blir glad eftersom vi äter för halva priset.

Skicka iväg ett mail till restaurangchansen för att kolla om häftet säljs i din stad och i så fall av vem/vilka.

Dessvärre så finns inte min favoritrestaurang med i häftet, Restaurang Hemma, som för övrigt är den enda restaurangen i Jönköping som kom med i årets upplaga av The White Guide.

Deras lunch går inte av för hackor – om man säger så 😉

(Fotnot: White Guide är en sammanslagning av Vägarnas Bästa och Gourmet 199 Bord)