Vi har utvecklat coloringpages.se en hel del sedan lanseringen.

Även om målarbilder är det centrala på sajten – utskrivningsbara och färgläggningsbara på nätet – så finns det nu en uppsjö olika spel som baseras på de bilder som besökarna ritar och målar. Ett exempel är de 30-tal pusselspelen, eller de betydligt färre finn fem fel spelen. I nuläget finns det bara två finn fem fel spel men allt eftersom kommer det att tillkomma nya teman på de spelen. Gemensamt för de båda är att de använder bilder från galleriet och att de har highscorelistor som sparar de senaste resultaten i 30 dagar – samt de 10 bästa resultaten någonsin. Därutöver finns följande spel; sortera bitarna, memory och mattespel.

Pusselspel på Coloringpages.se
Fina bilder som utgör ett urval av spelen på Coloringpages.se – i det här fallet pusselspel

Förutom att spela spel baserade på del färglagda bilderna kan besökarna göra egna inbjudningskort liksom rita egna bilder utan färdiga motiv.

Använder du coloringpages.se så glöm inte bort att du kan skriva ut upp till 8 bilder per sida. Väldigt användbart för dig som vill spara papper och värna om miljön. Tycker du 8 bilder är på tok för många kan du såklart nöja dig med två eller tre eller något annat tal mellan ett och åtta.

Pappersdockor, en av flera nya kategorier

Vi har också skapat en del del nya kategorier av målarbilder däribland papperdockor. I och med att en del av pappersdockorna går att färglägga online så kan du, om du vill, göra det innan du skriver ut och klipper ut dockan. Tänk på att använda ett så tjockt papper som möjligt när du skriver ut bilden. Då blir klippdockan betydligt stadigare. Du hittar papperdockarna under kategorin pyssel, under samma kategori hittar du även maskar (skriv ut och fäst ett elastiskt band runt dem) och några enstaka pappersbilar.

Till sist. Nu finns sajten även översatt på engelska på en .com adress med i stort sett samma namn nämligen coloringpages24.com.