DoubleNet lanserar en ny hemsida och byter samtidigt toppdomän för att adressen ska bli mer likt företagsnamnet.

Ett av Sveriges största affiliatenätverk DoubleNet, lanserar idag en ny layout på sin hemsida – och pekar dessutom om hemsidan från double.se till double.net. Tidigare under dagen gick det att komma åt både den gamla hemsidan på double.se och den nya sidan på double.net. I skrivande stund är .se adressen ompekad till .net.

Själv blev jag lite konfunderad då den gamla sidan fortfarande låg kvar på Double.se, efter att Double meddelat att företaget lanserat en ny hemsida.

Med anledning av det här mailade jag Dejan Spasenoski som är VD på DoubleNet AB för att se hur det låg till med de två olika sidorna.

— Utdrag ur mail —
”…Double.se och double.net ser inte likadana ut. Varför är det två olika sidor?”

– Stämmer, den nya sidan Double.net gick online för någon timme sedan och
Double.se ligger kvar ett tag till under kvällen. Sedan pekas den om till
vår nya sida Double.net.

Sorry för förvirringen.

Mvh Dejan

— Slut på mailuttdrag —

Så var det alltså med det. Nu lite kort om den nya sidan.

DoubleNet skriver själva på sin hemsida att ”mängder av nya funktioner finns nu inbäddade i hemsidan och många fler är på ingång”.

Själv upplevde jag att den gamla sidan var något seg att logga in på. Det problemet är nu helt borta. Det går riktigt fort att komma in på den nya sidan.

I övrigt är menyn flyttad till vänster och sidan har generellt blivit lite lufttigare och tydligare. Slutligen skriver Double på sin hemsida att anledningen till att man bytte domän till double.net är att adressen nu är mer likt företagsnamnet.