Coloringpages.se kan du skriva ut målarbilder. Sajten har fler än 3 500 målarbilder och flertalet av dem går att färglägga online och spara direkt i galleriet utan registrering. Det går även att färglägga bilder utan färdiga motiv och spara på sajten.

Coloringpages.se

Vill du vara miljövänlig skriver du ut flera bilder på ett papper. Läs mer om det här. Det är ett enkelt sätt att värna om miljön, samtidigt som du spara pengar!

Besökarna kan bokmärka sina favoritbilder; de sparas då under mina bilder. Förhoppningen är att sidan blir den självklara platsen när användaren letar efter färgläggningsbilder. Några viktigta kategorier är högtider som jul, påsk och halloween. Men även den omfattande djurkategorin och undersidan med pyssel för barn.

Färglägg online

Här finns en annan användbar sida som erbjuder färgläggning. Där färglägger du främst online, i flashspel, men en del av bilderna går ävan att skriva ut. Motiven varierar med allt från djur och princessor till bilar. Totalt finns ett 30-tal bilder på den sidan. Långt mindre än på coloringpages.se men ändå värt ett besök.