Nya målarbilder inför julen 2012Två av våra drygt fyrtio målarbilder som vi gjort inför julen 2012. Visst är de fina?
Vi kommer producera cirka 40 målarbilder, dörrhängare och pysselbilder inför julen 2012. Det blir en hel del motiv på jultomten, tomtens renar, tomtenissar, granar och annat som hör julen till. Den 19 november publicerar vi den första julbilden på coloringpages.se men redan nu tänkte jag faktisk lägga upp ett par bilder här på bloggen – om än i betydligt mindre storlek (se ovan).

Därefter lägger vi upp en ny julbild varje dag fram till jul på webbplatsen. Du kan gå in på startsidan på webbplatsen coloringpages.se eller under sektionen jul där de flesta bilderna kommer hamna. Några kommer även hamna i kategorierna pepparkakor, änglar och kristna.

Som alltid kommer man kunna skriva ut dem helt gratis eller färglägga dem direkt på sajten.

Julbilder med varierande motivEtt urval av tidigare års motiv. Bilder där tomten dansar med renar, där han läser barnens önskelista, julklappar i mängder och en vacker julstrumpa fylld av klappar.

Dessa bilder och 140 andra finns redan nu på coloringpages.se.

Även förra året hade jag ett liknande upplägg. Läs gärna det inlägget. Jag kommer även ta fram ett finn fem fel spel speciellt inför julen. Förhoppningsvis är det klart inom en vecka eller två. Länk kommer när det är klart.