Påsken är snart här (21-25 april) och på coloringpages.se kommer jag att publicera ett 20-tal helt nya målarbilder med påsktema t ex kycklingar, påskägg, påskharar med mera.

Gå in regelbundet, under april månad, på coloringpages.se i kategorin målarbilder påsk för att skriva ut 2011 års påskbilder från sajten. Samtliga kommer även att gå att färglägga online och spara i bildgalleriet. Så här ser ett av påskmotiven ut:
Målarbild på två kycklingar som målar påskägg
Två glada påskkycklingar som har fullt upp med att färglägga påskäggen. Klicka här om du vill färglägga påskbilden ovan. I fönstret som kommer upp finnns en grön palettikon som du sedan klickar på för att gå in i färgläggningsläget. © Bilden tillhör Coloringpages.se.

Du kan skriva ut bilden genom att högerklicka på bilden och välja “skriv ut bild…”. Bilden finns i högre upplösning på coloringpages.se från och med 31 mars 2011.

Fler motiv på påskbilder som du kan skriva ut på coloringpages.se:

Sex påskbilder med motiv av påskharar, påskägg och en påskäggsbilPåskbilder i miniformat. Klicka på länkarna nedan för att skriva ut dem i högre upplösning (A4 storlek) eller för att färglägga dem online.

Sex påskbilder med motiv av: (1) en påskhare som plockar påskägg i ett träd, (2) två pojkar som är begravda i en hög med påskägg, (3) en tjej som bär en korg med påskägg, (4) en påskäggsbil, (5) En pojke som bär ett jättepåskägg och (6) en påskhare som målar ett påskägg.

GLAD PÅSK!