Med sex veckor kvar till jul så börjar jag snart att publicera målarbilder med julmotiv på coloringpages.se. Det blir runt 40 nya tidigare opublicerade målarbilder. Några av motiven som läggs upp föreställer:

# Jultomten som dansar med två renar.
# Mus som målar tomtens släde.
# En bil inslagen som en julklapp.
# Tomtenissar som fyller släden med julklappar.

Från och med måndagen den 21 november publicerar jag minst en ny julmålarbild varje dag fram till jul under kategorin julcoloringpages.se.

Här är en förhandstitt på en av dem redan nu. Klicka här för att skriva ut den i större storlek. Högerklicka och välj “skriv ut bild”.
Pingvin bär en hel hög med julklappar
Pingvin som bär en hel hög med julklappar är bara en av bilderna som kommer att läggas upp inför julen 2011 på coloringpages.se

Du kan även spela flera julpussel (med topplista), memory med julmotiv (även det med topplista) och julpyssel.

Här är tio miniatyrbilder som är ett urval av några av de julbilderna som lades upp på sajten inför julen förra året.
Tio målarbilder med julmotiv
De här julmotiven och 100 andra julbilder finns redan att skriva ut på coloringpages.se.

Förhoppningsvis kommer både lärare och föräldrar skriva ut julbilderna så att de kommer till nytta på tex förskolan och i hemmen. Tillsammans med barnen/barnet kan du skapa en egen målarbok med olika julmotiv, häfta ihop och låta barnen sysselsätta sig med. Vill du spara papper så kan du skriva ut upp till åtta bilder per A4-sida. Då räcker det med några pappersark så kan du skapa en riktigt trevlig målarbok i miniatyr.