Spela gratis spel

Att spela spel på nätet kan vara väldigt avkopplande och roligt. Vanligtvis finns det hundratals gratis spel att ta del av på mängder av svenska och internationella spelportaler.

Min startportal Internetlänkar en stor spelavdelning med drygt 600 onlinespel.

Några av spelen som återfinns är…

Bubble Trouble – ett spel som kräver timing

I Bubble Trouble ska du dela och spräcka bubblor med hjälp av något som liknar en armborst eller en pilbåge. För att komma riktigt långt krävs både timing och bollkänsla – Ja, det studsar bollar lite överallt 😉

Bubble Trouble är svårt att sluta när man väl har börja spela. Själv har jag kommit till bana 13, dessvärre vet jag inte hur många banor det finns eftersom jag ännu inte klarat spelet. Klarar du Bubble Trouble får du gärna posta en kommentar om hur många banor som finns totalt sett.

Missa inte uppföljaren till Bubble Trouble, nämligen Rebubbled.

Idiot test – Är du en idiot? Testa dig nu!

The Idiot Test är ett småroligt spel som går ut på att följa de kommandon som datorn ger dig. Det kan tex vara att klicka på en rektangel, klicka på en röd knapp osv. Låter det enkelt. Testa själv så får du se!

Bloons – populär flashspelserie

Utan att ha några siffor på det så känns det som Bloons-serien från Ninja Kiwi måste vara en av nätet mer populära flashspelserie. Det första bloons som kom var en liten apa som som skjuter ner ballonger med sina dartpilar. Sedan dess har Ninja Kiwi utvecklat flera bloonsvarianter och bloons finns även som tower defence spel. Det senaste tower defence spelet är Bloons tower defence 4 – ett spel som är bättre än sina tidigare föregångare dvs ettan, tvåan och trean.

Har du helt missat bloons så finns det ett helt gäng bloons spel samlade här.

Deep Freeze – ett av nätets bästa plattform spel!

Deep Freeze är ett av de bästa gratis plattform spelen som finns på Internet just nu. Det har flera olika banor och för att vara ett så enkelt spel har det en väldigt skön spelkänsla.

I Deep Freeze ska du kasta snöbollar på lite olika gubbar och figurer för att ta dig till nästa bana. På vägen får du poäng som du samlar på dig när du gör snöbollar av spelgubbarna.

Var slutnivå har en slutboss som du måste besegra för att ta dig vidare.

Diverse Tjejspel

Förr i tiden var de flashspel är gjorda för killar men nu finns det massor av spel som riktar sig till tjejer. Även spel1 har en bra samling tjejspel, som omfattar dra-och-släppa-kläder-spel; sminkaspel, driva en egen bondgård, driva en restaurang med mera.

Fler spelsajter

Spel på spelaonlinespel.com